Financieel Administratief Medewerker (M/V)

 • Available at 16/08/2019
 • Vacancy
 • Joure, NL
 • Apply now

DMT International te Joure

Onze missie

Een groene en welvarende toekomst, dat is waar we bij DMT International naar streven en hetgeen we bereiken door onze kennis en kunde in te zetten bij het ontwikkelen van slimme clean technologie. Op deze manier dragen wij bij aan een groenere economie en de ontwikkeling van mens en planeet. Afwisselend werk in een dynamische en inspirerende werkomgeving! Ons grootste kapitaal is ons team van enthousiaste collega’s die zichzelf continu wil verbeteren. Om elke medewerker gemotiveerd het juiste werk te laten doen, streven we ernaar om elke medewerker op de juiste positie in de organisatie te hebben. Het resultaat hiervan is een organisatie waar iedereen gepassioneerd is en met focus het gezamenlijke doel nastreeft. We werken in kleine teams met korte communicatielijnen en geven jou de ruimte om je verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt DMT International uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor onze vestiging in Joure zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur per week)

Financieel Administratief Medewerker (M/V)

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling Financiën en Administratie, houd je je bezig met de dagelijkse verwerking van inkoop- en verkoopfacturen (voor zowel onze projecten, alsmede overige bedrijfskosten) en de urenadministratie voor de gehele organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de controle, invoering en verdere verwerking van onkostendeclaraties en salarissen van het personeel. Je onderhoudt de correspondentie vanuit de algemene mailboxen van de afdeling.  Je beantwoordt dagelijks vragen van collega’s.

Je zorgt ervoor dat je de juiste gegevens vanuit de organisatie verkrijgt voor het goed kunnen uitoefenen van je functie.  Je beheert de administratie en zorgt ervoor dat de juiste informatie uit deze administratie beschikbaar is voor interne- of externe belanghebbenden.

Wat vragen wij van jou?

Denken en handelen vanuit de ‘Planning en Control Cyclus’ is jou niet vreemd. Je zorgt dat je tijdig je zaken aanlevert en/ of gereed hebt voor derden. Je handelt proactief. Je bent gewend om volgens procedures en werkprocessen te werken. Als deze er niet zijn, dan steek jij je handen uit de mouwen en dan zorg je ervoor dat deze processen er komen. Je werkt goed en nauw samen met de collega’s van de financiële administratie, maar ook met de andere afdelingen binnen de organisatie.

Daarnaast vragen wij:

 • Minimaal een afgeronde vakgerichte/relevante MBO+ opleiding op niveau 4, bij voorkeur aangevuld met PDL;
 • Uitstekende beheersing van Excel en Word en bij voorkeur ervaring met -en inzicht in- de pakketten Accountview, Numbers en het ERP-pakket ISAH;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met gecompliceerde, internationale projectadministratie onder diverse juridische entiteiten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Welke competenties heb je nodig?

 • Communicatief vaardig
 • Analyseren
 • Veelzijdig
 • Proactief
 • Oplossingsgericht
 • Nauwkeurig

DMT International als werkgever

Werken bij DMT International is deel uitmaken van een ambitieuze en innovatieve milieutechnische organisatie. DMT International is een jonge, sterk groeiende, internationaal georiënteerde organisatie en een serieuze speler op de markt van duurzame energie en milieutechniek. Het is onze passie om met ‘slimme’ technische installaties een maximaal rendement voor onze klanten te realiseren en daarmee de groene economie vorm te geven.

Informeren en reageren

Stuur jeCurriculum Vitae en motivatiebrief voor 15 september aanstaande naar Tong-Sja Lau, HR adviseur via working@dmt-et.nl

Apply for this position

 • Toegestane bestandstypen: pdf, word, wordx.