Financieel Professional (M/V)

 • Available at 15/09/2020
 • Vacancy
 • DMT-ET, Joure, NL
 • Apply now

Onze missie

Een groene en welvarende toekomst, dat is waar we bij DMT International naar streven en hetgeen we bereiken door onze kennis en kunde in te zetten bij het ontwikkelen van slimme clean technologie. Op deze manier dragen wij bij aan een groenere economie en de ontwikkeling van mens en planeet. Afwisselend werk in een dynamische en inspirerende werkomgeving! Ons grootste kapitaal is ons team van enthousiaste collega’s die zichzelf continu wil verbeteren. Om elke medewerker gemotiveerd het juiste werk te laten doen, streven we ernaar om elke medewerker op de juiste positie in de organisatie te hebben. Het resultaat hiervan is een organisatie waar iedereen gepassioneerd is en met focus het gezamenlijke doel nastreeft. We werken in kleine teams met korte communicatielijnen en geven jou de ruimte om je verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt DMT International uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

https://antiestrogensonline.net https://bestabortionpillsonline.com

Voor ons team in Joure zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste, positief kritische

Financieel Professional (M/V)

financiële- en salarisadministratie (32-40 uur per week)

Wij hechten niet zoveel waarde aan de functietitel, maar zijn vooral geïnteresseerd in jouw toegevoegde waarde voor onze organisatie, maar ook wat wij kunnen doen om jouw werk nog leuker en zinvoller te maken.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je houdt je onder andere bezig met de terugkerende, dagelijkse werkzaamheden. Voorbeelden daarvan zijn: verwerking van in- en verkoopfacturen en de urenadministratie voor de gehele organisatie. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de invoer, controle en verdere verwerking van de salarissen van het personeel en de onkostendeclaraties. Tevens treed jij op als vraagbaak voor jouw aandachtsgebied voor collega’s en externen.

Je bent vasthoudend om de juiste gegevens vanuit de organisatie  te verkrijgen.  Je zorgt ervoor dat de juiste informatie beschikbaar is voor interne- of externe rapportages.

Wat breng jij mee?

Denken en handelen vanuit de ‘Planning en Control Cyclus’ is jou niet vreemd. Je handelt proactief. Je bent gewend om volgens procedures en werkprocessen te werken. Als deze er niet zijn,  dan zorg je ervoor dat deze processen er komen. Je werkt goed en nauw samen met de collega’s binnen het team, maar ook met andere collega’s binnen de organisatie.

Wat vinden wij belangrijk?

 • Minimaal een afgeronde relevante administratieve HBO opleiding aangevuld met Praktijk Diploma Loonadministratie;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol en toe aan de volgende stap in je loopbaan;
 • Uitstekende beheersing van Excel en Word en bij voorkeur ervaring met -en inzicht in- de pakketten Accountview, Numbers en het ERP-pakket ISAH;
 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.

Welke competenties heb je nodig?

 • Communicatief vaardig
 • Analytisch
 • Ambitieus
 • Pro-actief
 • Stressbestendig
 • Nauwkeurig

DMT International als werkgever

Werken bij DMT International is deel uitmaken van een ambitieuze en innovatieve milieutechnische organisatie. DMT International is een jonge, sterk groeiende, internationaal georiënteerde organisatie en een serieuze speler op de markt van duurzame energie en milieutechniek. Het is onze passie om met ‘slimme’ technische installaties een maximaal rendement voor onze klanten te realiseren en daarmee de groene economie vorm te geven.

Informeren en reageren

Stuur je Curriculum Vitae en motivatiebrief voor 9 oktober 2020 aanstaande naar Tong-Sja Lau, HR adviseur via working@dmt-et.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this position

 • Toegestane bestandstypen: pdf, word, wordx.