Marketing & Communication Specialist (1 fte)

 • Available at 2/9/2022
 • Vacancy
 • Joure, the Netherlands
 • Apply now

Een groene en welvarende toekomst, dat is waar we bij DMT Environmental Technology naar streven en hetgeen we bereiken door onze kennis en kunde in te zetten bij het ontwikkelen van slimme clean technologie voor het opwaarderen van Biogas. Op deze manier dragen wij bij aan een groenere economie en de ontwikkeling van mens en planeet.

In verband met het uitbreiden van onze activiteiten, zijn wij op zoek naar een

Marketing & Communication Specialist (1 fte)

Als Marketing & Communicatie Specialist ben je verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van alle vormen van onze in-en externe communicatie. We hebben zowel een kantoor in Portland (Oregon, US) als Joure (NL) en bedienen van daaruit de Europese en Noord Amerikaanse markt.
Je werkt vanuit ons (hoofd) kantoor in Joure, ook zul je zo nu en dan afreizen naar Portland. Je werkt nauw samen met het salesteam en wordt aangestuurd door de CCO.

Wat ga je doen?
Je bent een ervaren, gedreven en zelf startende professional met een hands-on instelling bij wie al onze marketing- en communicatie activiteiten in uitstekende handen zijn. Denk hierbij aan het schrijven van casestudies, leaflets, ‘noise making articles’ en branding. Je bent hierbij als geen ander  in staat om de vertaalslag te kunnen maken van een technisch complexe oplossing naar een vereenvoudigde en grafisch begrijpbare tekst. Het (mede) opstellen van en tot uitvoering brengen van het marketingplan maakt ook onderdeel uit van je functie.

We zijn op zoek naar iemand die proactief en planmatig zelf met voorstellen voor verbeteringen komt voor zaken als website optimalisatie en huisstijl, het opzetten van reclamecampagnes en het organiseren van customer events. Ook regel je alles rondom de organisatie van internationale beurzen. Je bent ijzersterk in het communiceren met alle collega’s en volgt vanzelfsprekend de ontwikkelingen op jouw vakgebied. Je vindt het prettig om met meerdere zaken tegelijk bezig te zijn. Je stemt hierbij goed af met je collega’s, creëert draagvlak en ziet het als een uitdaging om samen met je collega’s te werken aan de verdere uitbouw en professionalisering van onze organisatie.

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde (relevante) HBO opleiding (denk hierbij aan communicatie, commerciële economie/marketing management);
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met online marketing en het organiseren van internationale beurzen.
 • Werkervaring in (proces)techniek met een voorkeur voor ervaring in duurzame energie en milieutechniek. Ervaring in de biogas sector is een pré
 • Goede beheersing van MS Office en hebt kennis van grafische toepassingen zoals Adobe InDesign en Acrobate Pro;
 • Ruime ervaring met Online Media; 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Welke competenties heb je nodig?

 • Klant- oplossings- en resultaatgericht;
 • Proactief;
 • Schriftelijke vaardigheid;
 • Energiek en creatief;
 • Flexibel;
 • Samenwerken

DMT als werkgever
Werken bij DMT is deel uitmaken van een ambitieuze en innovatieve milieutechnische organisatie. DMT is een sterk groeiende, internationaal organisatie en een serieuze speler op de markt van duurzame energie en milieutechniek. Het is onze passie om met ‘slimme’ technische installaties een maximaal rendement voor onze klanten te realiseren en daarmee de groene economie vorm te geven. Afwisselend werk in een dynamische en inspirerende werkomgeving! Ons grootste kapitaal is ons team van 90 enthousiaste collega’s die zichzelf continu wil verbeteren. Om elke medewerker gemotiveerd het juiste werk te laten doen, streven we ernaar om elke medewerker op de juiste positie in de organisatie te hebben. Het resultaat hiervan is een organisatie waar iedereen gepassioneerd is en met focus het gezamenlijke doel nastreeft. We werken in kleine teams met korte communicatielijnen en geven jou de ruimte om je verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt DMT uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe college?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met François Huberts, Chief Commercial Officer (CCO) fhuberts@dmt-et.nl of telefonisch via +31 (0)513 63 67 89.
Stuur je Curriculum Vitae en motivatiebrief voor 1 oktober a.s. naar onze afdeling HRM via working@dmt-et.nl

Apply for this position

 • Accepted file types: pdf, word, wordx, Max. file size: 64 MB.