Service Engineer

 • Available at 01/04/2018
 • Vacancy
 • DMT-ET, Joure (NL)
 • Apply now

Onze missie

 ‘A clear and prosperous future’, daar is het bij DMT Environmental Technology allemaal om te doen. We streven naar een groene en welvarende toekomst en dat doen we door onze expertise in te zetten bij het ontwikkelen van slimme technologieën. We helpen onze klanten bij het behalen van hun milieudoelstellingen. Op deze manier dragen wij bij aan een groenere economie en de ontwikkeling van mens en planeet. Afwisselend werk in een dynamische en inspirerende werkomgeving! Ons grootste kapitaal is ons team van enthousiaste collega’s die zichzelf continu willen verbeteren. Om elke medewerker gemotiveerd en het juiste werk te laten doen, streven we ernaar om elke medewerker op de beste plek te laten zitten. Het resultaat is een organisatie waar iedereen gepassioneerd is en met dezelfde focus het gezamenlijke doel nastreeft. We werken in kleine teams met korte communicatielijnen en geven jou de ruimte om je verder te ontwikkelen. 

Service Engineer (M/V) 

 Ben jij een echte sleutelaar die het leuk vindt om regelmatig de wereld over te reizen voor je werk? Bedien jij met jouw kennis en kunde onze klanten en help jij ze bij het onderhouden van onze installaties? Ben jij iemand die gedreven wordt door techniek en de ontwikkelingen in je vakgebied goed op de voet volgt? Dan ben jij onze nieuwe service engineer! 

Wat ga je doen?

 Je bent verantwoordelijk voor de service aan onze installaties, je geeft heldere uitleg aan de klant over onze installaties en de bediening ervan. Je houd je bezig met onderhoud, start up en commissioning van onze installaties. Je faciliteert onze klant met bedieningsinstructies, proces- en onderhoudsprocedures en speelt een actieve assisterende rol bij het en in bedrijf stellen van onze installaties. Zoals gezegd ben jij verantwoordelijk voor de service aan onze installaties. Dat betekent dat je met field-data aan de slag gaat om het product te verbeteren, (door) te ontwikkelen of zelfs meewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Je signaleert probleemsituaties op het juiste moment en jij bent prima in staat om zowel zelfstandig als in groepsverband je werkzaamheden uit te voeren. Je hebt een positief kritische houding bij alles wat je doet want een goed resultaat en een tevreden klant is voor jou het belangrijkst. 

Wat vragen wij van jou? 

Ben je op zoek naar een dynamische omgeving en ben je, net als onze installaties, internationaal georiënteerd? Dan zit je bij DMT goed. Wij zijn op zoek naar iemand die van nature klant- en service gericht is. Je hoeft dit uiteraard niet alleen te doen. Je werkt nauw samen met collega’s binnen je eigen team. Daarnaast werk je natuurlijk ook met andere collega’s, leveranciers en klanten.   Verder vragen we het volgende:

 Wat vragen wij van jou?

Ben je op zoek naar een dynamische omgeving en ben je, net als onze installaties, internationaal georiënteerd? Dan zit je bij DMT goed. Wij zijn op zoek naar iemand die van nature klant- en service gericht is. Je hoeft dit uiteraard niet alleen te doen. Je werkt nauw samen met collega’s binnen je eigen team. Daarnaast werk je natuurlijk ook met andere collega’s, leveranciers en klanten.   Verder vragen we het volgende:

 • Je hebt MBO +/HBO WTBE&I (werk- en denkniveau);
 • Internationale ervaring in een soortgelijke functie (gas, olie, installatiebouw), waar je gesleuteld hebt aan grotere draaiende delen (compressoren/pompen etc.);
 • Je bent flexibel, creatief, resultaat- en oplossingsgericht;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent bereid om veel voor je werk te reizen;
 • Dat je naast Nederlands ook perfect Engels en (eventueel) Frans of Duits spreekt en schrijft;
 • Kennis van/ affiniteit met proces, electro-, en besturingstechniek;
 • Affiniteit met de milieutechnologie markt.

Waarom DMT? 

Werken bij DMT is deel uitmaken van een ambitieuze en innovatieve milieutechnische organisatie. DMT is een jonge, sterk groeiende, internationaal georiënteerde organisatie en een serieuze speler op de markt van milieutechnologie met name in biogas opwaardering. Het is onze passie om met ‘slimme’ clean tech installaties een maximaal rendement voor onze klanten te realiseren en daarmee de groene economie vorm te geven. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Informeren en reageren 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Melle Hoekstra, manager Operations, mhoekstra@dmt-et.nl of telefoon 0513-636789.   Stuur je Curriculum Vitae en motivatiebrief graag aan Tong-Sja Lau, Human Resources, tslau@dmt-et.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

Apply for this position

 • Toegestane bestandstypen: pdf, word, wordx.